Ege Eğitim Vakfı olarak faaliyet göstermeye başladığımız günden bu yana, yaptığımız ve yapacağımız çalışmaların toplumsal sorumluluklarımız olduğunun bilinciyle,desteğe ihtiyaç duyan öğrencilere ulaşmayı amaç edindik. Başlattığımız iyilik hareketlerinin başkalarının hayatına ışık olması en temel motivasyon kaynağımız oldu. Bu doğrultuda bu seneki çalışmalarımıza bir yenisini daha ekliyoruz. İzmir’deki devlet üniversitelerinde lisans eğitimi almakta olan eğitim fakültesi öğrencilerimizin, geleceğe yön verecek öğretmen adaylarımızın “EGEV Yükseköğrenim Bursu” imkânından yararlanmasını sağlamak olacaktır.
Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına özel olarak başlayan EGEV Yükseköğrenim Bursu, sadece bir maddi destek değildir. Gençlerimizin kendi hikâyelerinin kahramanı olmaları için bir fırsat ve aynı zamanda ülkemizin geleceği için bir umuttur.
Burs başvuru tarihleri: 1-10 Ekim 2023
Başvuru adresi : [email protected]

Burs başvurusu ile ilgili tüm detaylar için burs yönergesini inceleyiniz.

Gelecek, Cumhuriyet’in Aydınlık Yüzleri ile gelecek.