İstiklal Marşı, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesini, vatan sevgisini ve milli değerlere olan bağlılığını en güçlü şekilde ifade eden destansı bir yapıttır. Mehmet Akif Ersoy’un kutsal vatanseverlik duygularını dizelere döktüğü bu eser, milletimizin kalbinde derin izler bırakmıştır.

12 Mart’ta, o büyük şairin hatırasını yaşatmak ve eserinin önemini bir kez daha hatırlamak için bir araya geldik. 🇹🇷

İstiklal Marşı’nın kabulünün yıl dönümünde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize başarı belgelerini takdim ettik.

Okulumuz öğrencilerinden Ayşe Naz ÖZDOĞAN, Gaziemir genelinde düzenlenen İstiklal Marşı’nı Ezbere Okuma Yarışması’nda Üçüncü; Aslım IRMAK ise okulumuz genelinde düzenlenen Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Şiiri Yazma Yarışması’nda birinci olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.