1 Step 1
#umudunuzukaybetmeyin

Umudunuzu Kaybetmeyin hareketi ile 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremi sonrasında 10 ilimizde de eğitim, barınma, sağlık, gıda, eşya, giyim ihtiyacı olan afetzede vatandaşlarımıza ulaşmak için yola çıktık.

Yaşadığımız felaketin büyüklüğü, bizleri yardım malzemeleri toplamanın ötesinde adımlar atmaya teşvik etmiştir. Afet bölgesinden ilimize göç eden / edecek olan yurttaşlarımızın ilimizde barınması için ve yeniden bir yaşam kurmalarına destek olmak için ÖĞRENCİLERE OKUL AİLELERİNE YUVA  hareketimizi hayata geçiriyoruz.

Çevresine, doğaya, her türlü canlıya ve küresel sorunlara duyarlı bireyler yetiştirmeyi hedefleyen iyi bir eğitim kurumu olmanın bilinci ve sorumluluğuyla, bir iyilik hareketi başlatıyor ve bu hareketin büyümesini, örnek teşkil etmesini ve daha çok yurttaşın uzun vadede bu hareketimizden yararlanmasını amaçlıyoruz.

Hareketimiz dâhilinde eğitim desteği alacak depremzede öğrencilerimiz, okulumuzdaki eğitim hayatı boyunca bu destekten yararlanmış olacak. Ailelerine sağlanan desteklerin de en az 1 yıllık olması sağlanacak. Hareketimiz bu yönleriyle diğer eğitim kuruluşlarının yürütmüş olduğu misafir öğrenci kampanyasından farklıdır. Öğrencileri ve ailelerinin ihtiyaçlarına daha temelden destek olmayı amaçlayan hareketimiz, bizleri daha bütüncül ve uzun vadeli bir çözüme ulaştıracaktır.

Bu formu doldurarak ihtiyacımız olan ön bilgileri bizimle paylaşırsanız en kısa sürede sizlerle irtibata geçeceğiz.

Daha iyi bir dünyada var olmak için hepimizin iyiliğe, umuda ihtiyacı vardır.

#Umudunuzu Kaybetmeyin

Adres Bilgileri
Lütfen hasarlı evinizin adres bilgilerini ekleyiniz
Eğitim İhtiyaçları
Yok1 Öğrenci2 Öğrenci3 Öğrenci
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Üniversite
Ev İhtiyacı Ayrıntıları

Kişisel verileriniz Aydınlatma Metni uyarınca işlenmektedir.

Aydınlatma Metnini Okudum, Anladım
keyboard_arrow_leftPrevious